Catarroja encara la recta final dels actes pel Dia de la Dona

Divendres, 06 Març 2020 17:22 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 268 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja, mitjançant la regidoria d'Igualtat, encara la recta final dels actes pel Dia de la Dona que desencadenaran, aquest diumenge, en la concentració al Palau de Vivanco per a acudir a la manifestació que tindrà lloc en la vesprada del 8 de març als carrers de València.

 

En la nit del dijous va tindre lloc el Sopar de Sororitat, una acció reivindicativa que va aconseguir reunir a més de 150 catarrogines, pertanyents als diferents col·lectius i associacions feministes locals, en el Restaurant Masia de les Estreles de Catarroja. Un espai de celebració, però també d'empoderament de les associacions locals que va comptar amb la participació del conegut duo televisiu Les Trinis, que va fer les delícies de les assistentes.

 

D'altra banda, el sopar, va tindre també el seu vessant solidari. Així doncs, les participants van col·laborar amb una donació per a les associacions animalistes Can Tirolina, El Rebrot de la Vida i la Voz Felina. Una iniciativa que cada any es potenciarà perquè aquest esdeveniment tinga, a més d'un vessant reivindicatiu per la igualtat, una part de component social i col·laboració amb associacions que realitzen una tasca solidària destacada en el nostre entorn.

 

“Estic segura que aquest sopar de Sororitat ha servit per a animar a les dones de Catarroja a continuar reivindicant els seus drets i comprovar com mitjançant la participació es poden aconseguir importants avanços”, ha explicat Beatriz Sierra, regidora d'Igualtat. “Per a mi és un plaer comprovar com aquest grup és cada vegada més nombrós i espere que el diumenge en la concentració de València siguem encara més, ja que alçant la veu totes i tots podrem aconseguir l'objectiu d'una societat més igualitària”, conclou Beatriz Sierra.

 

A més, aquest divendres 6 de març, va tindre lloc la concentració pel Dia de la Dona, amb la lectura del manifest per part de representants de la societat local, treballadores de l'Ajuntament i la regidora, Bea Sierra, qui va recordar el tema seleccionat per a aquest 2020: “Sóc de la Generació Igualtat: Pels drets de les dones”.

 

Informa Nou Horta. Catarroja