Texlimca dóna a la Fundació Carmen Herrero Penella de Catarroja 2.949 euros

Dimarts, 10 Març 2020 14:52 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 191 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’empresa de recollida tèxtil Texlimca, que compta amb deu contenidors de roba a Catarroja, ha realitzat una donació de 2.949,84 euros a la Fundació a favor dels ancians sense recursos, Carmen Herrero Penella. Gràcies al conveni signat entre l’empresa i l’Ajuntament de Catarroja, anualment es donen part dels beneficis a causes socials del municipi.

 

Al llarg del 2019 s’han dipositat a estos contenidors un total de 40.783 kgrs brutos, un 10,76% més que al 2018. Atenent a la quantitat de roba recollida, Texlimca fa una aportació económica valorant el quilo de textil recollit.

 

“Crec que a Catarroja hem de felicitar-nos per tindre una societat cada vegada més conscienciada per donar una segona vida a les coses que ja no necessitem i això es demostra amb fets, com és l’increment de la quantitat de tèxtil recollit enguany, que gràcies a l’ajuda de Texlimca repercuteix en l’obra social que la Fundació Carmen Herrero fa al municipi”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

 

L’Herència Carmen Herrero Penella, beneficiària de la donació dels quasi 3.000 €, compta en l’actualitat amb cinc vivendes socials a Catarroja. Estos habitatges, situats al carrer Pintor Sorolla –cantó amb el carrer de les Casetes d’Isidoro–, es posen a disposició de persones majors desemparades, així com de famílies en risc d’exclusió, gràcies a l’acord existent entre el patronat de la Fundació i l’Ajuntament de Catarroja.

 

La recollida de roba i calçat és un servei sense cost per al municipi que, a banda de disminuir les despeses municipals de gestió de residus, presenta nombrosos avantatges mediambientals i contribueix a reduir la petjada del CO2. A més, es produeix un retorn social en l’àmbit local amb l’aportació que Texlimca realitza anualment a la Fundació “Carmen Herrero Penella”.

 

Informa Nou Horta. Catarroja