Catarroja suspén les Falles 2020

Divendres, 15 Mai 2020 16:41 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 133 vegades

Una vegada coneguda la decisió de Junta Central Fallera de suspendre les Falles del 2020 davant la incertesa al voltant de la situació generada per la COVID19, l'Ajuntament i les comissions catarrogines han pres idèntica decisió després de la reunió telemàtica celebrada en la vesprada nit d'ahir. Amb el suport de totes les comissions s'ha optat per la dura decisió de no celebrar les Falles de 2020 a Catarroja.

 

En la reunió, l'Ajuntament de Catarroja ha estat representat per Jesús Monzó, alcalde, Lorena Silvent, vicealcaldessa i Miquel Verdeguer, regidor de festes. En la reunió han participat les comissions falleres de Catarroja, així com la UAFC, els qui ja van acordar el cap de setmana passat que esperarien la decisió de València per a prendre la determinació de cancel·lar o no.

 

Aquesta cancel·lació ha significat també una presa de decisió respecte a les falleres majors i la seua cort d'honor. En aquest sentit, s'ha optat perquè aquestes repetisquen el reinat que no han pogut exercir en 2020, en el pròxim exercici.

 

Des de l'Ajuntament s'ha mostrat, una vegada més la col·laboració a totes les comissions falleres del municipi així com al sector que envolta la festes: artistes, músics, restauració i moda, que es veuran afectats per aquesta cancel·lació.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.