La Comunitat educativa de Catarroja, preparada per al procés d’admissió del curs 20-21

Dijous, 21 Mai 2020 15:20 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 139 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja està preparant durant les últimes setmanes, al costat de la comunitat educativa, el procés d'admissió per al curs 20-21. Al costat de tots els centres educatius del municipi ha mantingut reunions per a, d'una banda, oferir la plataforma comunicativa de l'Ajuntament per a difondre les jornades de portes obertes, enguany diferents a causa de la COVID19, i d'altra banda, establir els paràmetres de col·laboració per al sistema d'admissió del pròxim curs.

 

“Sabem que la situació actual implica certa complicació en el procés de matriculació i difusió per part de cada centre del seu programa educatiu, per això des de l'Ajuntament estem fent un esforç per a oferir els recursos que siguen necessaris perquè la comunitat educativa puga adaptar-se a l'actual situació”, explica José Antonio Cuberos, regidor d'Educació. “També volem estar al costat de nostres Escoletes, posant en valor la importància de l'educació en els primers anys de vida, per això hem volgut oferir la nostra plataforma online perquè puguen difondre les seues jornades de portes obertes”, conclou Cuberos.

 

Respecte al procés d'admissió de l'alumnat, les direccions de tots els centres educatius del municipi, així com tècnics municipals, van mantindre en el dia d'ahir, una primera reunió per a coordinar-se de cara a l'actual procés d'admissió. Per part seua, coneixent per endavant que el procés anava a ser telemàtic, l'Ajuntament va posar en marxa un sistema per a l'obtenció del necessari certificat electrònic.

 

Informa Nou Horta. Catarroja