Cata-rosa connectarà Catarroja i la platja de la Malva-rosa tots els dimecres de juliol

Dijous, 25 Juny 2020 13:30 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 113 vegades
Platja de la Malva-rosa Platja de la Malva-rosa

Cata-rosa és una de les noves alternatives d'oci que aquest estiu posarà en marxa l'Ajuntament de Catarroja. Es tracta d'un servei, posat en funcionament per la regidoria d'infància, adolescència i joventut, que unirà, durant tots els dimecres del mes de juliol, la platja de la Malva-rosa i Catarroja mitjançant un autobús gratuït per a les persones que demanden el servei.

 

“Sense cap dubte estem davant un estiu diferent per a les nostres veïnes i veïns, per la qual cosa des de l'Ajuntament estem buscant noves alternatives d'oci, sempre seguint els paràmetres de seguretat actuals, que puguen omplir eixe espai”, explica Miquel Verdeguer, regidor d'infància, adolescència i joventut”.

 

L'autobús Cata-rosa partirà, tots els dimecres del mes de juliol a les 10 del matí des de la porta de l'Ajuntament de Catarroja, per a tornar a les 18 hores en el mateix punt. Per a l'accés a l'autobús s'hauran de complir les mesures de seguretat i higiene actuals, neteja de mans i ús obligatori de la màscara.

 

Finalment, amb l'objectiu de poder controlar l'aforament al servei, les places hauran de ser adquirides mitjançant reserva, inscrivint-se prèviament en la web municipal (www.catarroja.es). En el repartiment de les places prevalgueren les sol·licituds de famílies i joves, recordant que l'espai és limitat. Finalment, l'Ajuntament valorarà la amplación del servei durant el mes d'agost depenent de la demanda d'aquest.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Dijous, 25 Juny 2020 13:33

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.