Catarroja anima a la població a avançar les seues visites al cementeri per Tots Sants

Dijous, 22 Octubre 2020 13:22 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 111 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Cementeri, ha posat en marxa una campanya per tal d'animar a la població a avançar les visites al cementeri per Tots Sants. L’objectiu principal és no concentrar-les el cap de setmana de l'1 de novembre i evitar massificacions al recinte. Esta campanya es basa en acció a través de xarxes socials, enviament d'informació a la base de dades de persones majors de serveis socials en col·laboració amb la regidoria de Persones Majors.

 

“És molt important que ens adaptem a la nova situació i tractem de ser més flexibles en la tradicional visita al cementeri per aquestes dates. L’Ajuntament ha posat en marxa un protocol per a evitar aglomeracions i les persones que estiguen preocupades per l’estat dels seus espais al cementeri durant la setmana no han de patir, ja que els equips de reforç al recinte augmentaran la cura durant estos dies per a que els nínxols estiguen en perfecte estat”, explica Xavi Bellot, regidor de cementeri.

 

D’altra banda, el regidor es va reunir la passada setmana amb les persones responsables de les floristeries del poble, per tal d'informar-los sobre el pla d'obertura del cementeri per Tots Sants, i també per demanar-los la col·laboració perquè aconsellen la seua clientela sobre la conveniència d'avançar la visita al cementeri. En este sentit, les i els floristes van agrair l’interés municipal en un any complicat, per la suspensió d’esdeveniments com bodes o les falles, mostrant la seua predisposició a aportar el seu granet de sorra a esta campanya municipal.

 

Esta acció forma part del pla dissenyat fa unes setmanes de cara a la celebració de Tots Sants ampliant l’horari del cementeri, oferint un servei d’autobús i generant diferents vies segures al cementeri per a evitar aglomeracions i encreuaments en el trànsit per l’espai.

 

Informa Nou Horta. Catarroja