La XX edició de ‘Conta’m Dona’ torna a demostrar el gran talent de les seues participants

Divendres, 23 Octubre 2020 16:37 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 107 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La ‘XX Edició de Conta’m Dona’, certamen de relats curts escrits per dones celebrat a Catarroja amb la col·laboració de Caixa Popular, ha tingut aquest 22 d'octubre la seua esperada cerimonia de lliurament de premis, ajornada pel confinament per la Covid19. Aquesta edició ha tornat a destacar pel talent dels relats presentats que han sigut reconeguts en una cel·lebració diferent realitzada en el Teatre Auditori de Catarroja.

 

“Un any més hem pogut gaudir juntes del gran talent present en un clàssic de la literatura en format breu com és el Conta’m Dóna. Un certamen que no hem volgut perdre ja que és una proposta fonamental per a visibilitzar la creació literària realitzada per dones, amb un esment especial a les catarrogines que demostren el seu talent literari i a Caixa Popular, per la seua col·laboració perquè aquest esdeveniment siga possible”, ha explicat Beatriz Sierra, regidora d'Igualtat.

 

En el lliurament de premis de l'edició d'enguany les autores premiades han sigut:


• 1r Premi. “La filla del tren” de María de la Salut Alcover Bendicho.


• 2n Premi. “Castells en l´aire” de Mercé Climent i Paià.


• Accèssit. “Ressonàncies” de María Dolores Ferrandis Sebastiá.


• Premi Caixa Popular Dona empadronada a Catarroja, “Qüestió de perspectiva” de Datxu Peris García


El lliurament de premis de 2020 va mantindre l'entusiasme de les edicions anteriors amb l'aforament disponible complet, tot i la reducció de les localitats, donades les restriccions d'obligat compliment per l'actual situació. En 2021, Conta’m Dona tornarà a oferir l'oportunitat de visibilitzar els seus treballs i mostrar la creativitat literària de centenars de dones que any a any participen en aquest clàssic certamen.

 

Informa Nou Horta. Catarroja