Catarroja reobri les seues instal·lacions esportives

Dilluns, 26 Octubre 2020 09:55 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 104 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja reobri les seues instal·lacions esportives des de hui després d'acordar amb l'UTE que gestiona les mateixes un intens protocol per a garantir la seguretat de les usuàries. Després de setmanes d'intens treball la piscina, el pavelló i el poliesportiu municipal tornaran a comptar amb centenars d'esportistes locals que hauran d'assumir les noves normes, accessos i cites prèvies per a desenvolupar la seua activitat.

 

“El nostre objectiu en les instal·lacions esportives com en la resta de dependències locals sempre és i serà vetlar per la seguretat de les nostres veïnes i veïns. Per això hem estat treballant perquè des de la UTE que gestiona els recintes esportius, es garantira que la normes marcades per l'actual situació es pogueren complir rigorosament i que fer esport en les nostres instal·lacions fóra totalment segur”, explica el regidor d'esports, Alejandro Garcia Alapont.

 

D'aquesta manera, els clubs esportius poden començar a reprendre el seu treball, seguint els protocols marcats per les diferents federacions, mentre que les usuaries abonades a les diferents activitats dirigides podran fer ús d'aquestes, recordant que els accessos varien, l'ús dels vestuaris està limitat, igual que l'estada en la instal·lació, i és obligatori sol·licitar cita prèvia.

 

Informa Nou Horta. Catarroja