Metrovalència més prop de Catarroja amb una connexió directa amb l’estació de Paiporta

Dimarts, 23 Febrer 2021 10:13 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 107 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Autoritat de Transport Metropolità de Valencia (ATMV) posarà en funcionament des de l’1 de març una nova línia de Metrobus que possibilita connexió d'Albal, Catarroja, Massanassa, Alfafar, Benetússer i Paiporta amb l’estació de metro de Paiporta. Una nova infraestructura pública que millora les nostres connexions, vertebra la comarca i ens acosta a la xarxa Metrovalència.


“Estem davant d’un dia historic per a Catarroja, ja que s’han complit les reivindicacions que desde fa anys demanaven, un servei de transport public de qualitat que ens facilite les tasques intercomarcals i amb la ciutat de València, acurtant temps i alleugerint el transit rodat al nostre municipi”, ha explicat Jesús Monzó, alcalde de Catarroja. “Es tracta d’una noticía que estavem esperant amb molta il·lusió ja que facilitarà molt la vida a moltes famílies que demanaven un transport públic millor i que gràcies al govern del Botànic a partir de l’1 de març es convertirà en una realitat”, ha declarat Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.


Aquesta nova línia compta amb un total de 31 expedicions d’anada i 31 de tornada amb una duració del trajecte de 35 minuts. A més el servei comptarà amb dos autobusos per als trajectes d’anada i tornada, el primer començant en Albal a les 5.25 de la matinada, i en Paiporta a les 6.00, finalitzant la ronda a les 23.30 en Paiporta i a les 0.15 en Albal.


La presentació del nou servei ha tingut lloc al municipi d’Albal, lloc d’on partirà el primer dels autobusos. A aquesta cita han acudit els màxims representants dels municipis involucrats que han rebut la noticia de la mà del conseller d’Infraestructures, Arcadi España. Una informació que ve a significar la materialització de les reivindicacions d’aquests municipis per una millor connexió amb la línia 7 de Metrovalència.

 

Informa Nou Horta. Catarroja