Ciutadans denuncia que el govern de Catarroja es blinda davant la comissió d'investigació demanada per l'oposició

Dijous, 25 Març 2021 09:16 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 173 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La portaveu de Ciutadans (Cs) Catarroja, Marcela Tomás, ha denunciat que “el govern de Catarroja es blinda davant la comissió d'investigació demanada per l'oposició”. “Havíem reclamat aquesta comissió per a esclarir què va ocórrer exactament amb les denúncies creuats entre la Policia i l'alcalde per saltar-se l'edil les restriccions enfront de la covid-19”, ha explicat.

 

“Com hi havia versions contradictòries, enteníem que la ciutadania té dret a saber què va passar i al fet que es depuren totes les responsabilitats”, ha argumentat la regidora, qui ha lamentat que “s'haja rebutjat la proposta”.


En aquest sentit, Tomás ha criticat que “el PSOE va dir que investigaria els fets de primera mà, per tractar-se d'una regidoria que comparteixen amb l'alcalde; però hui, incomprensiblement, ens ha negat aqueix mateix dret a l'oposició. “Han esgrimit arguments econòmics, tan pelegrins com falsos, atés que no és la primera vegada que es convoquen aquest tipus de comissions a Catarroja i mai han sigut remunerades”, ha destacat.


A més, l’edila de la formació taronja ha enlletgit al govern “la seua censura”. “No ens han deixat parlar, ens han negat la rèplica sense avisar-nos abans que només tindríem un torn de paraula”, ha assegurat.


Per tot això, la portaveu de Cs ha declarat que “aquesta negativa ens fa saltar totes les alarmes”. “Seguirem l'expedient mes a mes mentre els dos socis, Compromís i PSPV, es tapen, l'alcalde no dimiteix i els socialistes el consenten”, ha conclòs.

 

Informa Nou Horta. Cs Catarroja

Modificat el Dijous, 25 Març 2021 09:17