Compromís Catarroja: "El ple extraordinari rebutja la creació d’una comissió d’investigació plantejada per l’oposició"

Dijous, 25 Març 2021 09:42 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 126 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els vots de Compromís i del PSPV han rebutjat este dimecres la creació una comissió d’investigació sobre les propostes de sanció formulades a l’alcalde Jesús Monzó i les seues declaracions posteriors. La votació s’ha produït en el marc d’un ple extraordinari convocat a instàncies de l’oposició.

 

Segons el portaveu de Compromís a l’ajuntament de Catarroja, Martí Raga, «l’oposició planteja una comissió amb dos membres per partit per a exercir com a investigadors d’una qüestió sobre la qual el ple no té competències», ja que «no pot citar testimonis, no pot accedir a la documentació d’assumptes particulars i privats i no pot obligar cap persona funcionària a comparéixer». També ha recordat que «ja es van debatre dues mocions de reprovació» durant el ple ordinari del mes de febrer, i que es va celebrar una junta de portaveus «convocada a iniciativa de l’alcalde».

 

Compromís té la ferma intenció de seguir treballant, braç a braç amb el PSPV-PSOE i dins d’un equip de govern cohesionat, pel progrés i benestar de la ciutadania de Catarroja, invertint totes les energies que calguen per a portar endavant els diferents projectes de legislatura i fer del nostre poble un lloc millor per a tot el veïnat.

 

Informa Nou Horta. Compromís Catarroja