Cap de setmana de formació del ‘Voluntariat ambiental’ en el Port de Catarroja

Dilluns, 10 Mai 2021 11:43 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 96 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Port de Catarroja ha rebut aquest cap de setmana al grup de persones que formaran part del ‘Voluntariat ambiental’ organitzat per l'ONG SEO/BirdLife en col·laboració amb l'Ajuntament de Catarroja i el Tancat de la Pipa. Aquesta primera jornada ha servit per a la formació del personal voluntari que desenvoluparà la seua labor de conscienciació ecològica durant els caps de setmana dels mesos de maig i juny.


“El ‘Voluntariat ambiental’ contribueix al fet que el Port de Catarroja continue sent un lloc on gaudir de la natura, l'observació d'aus i conscienciar a la ciutadania del gran bé que té a la porta de sa casa”, explica Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient.


Així doncs, en el matí del dissabte ha tingut lloc la formació en les instal·lacions cedides per l'Associació de Vela Llatina i la Comunitat de Pescadors de Catarroja. Allí, prop de 30 persones, amb distància de seguretat i les mesures oportunes d'higiene, van rebre de la mà de l’ONG SEO/Birdlife, AEAgrò, i personal de la Comunitat de pescadors i de la Vela Llatina, així com per part de la policia local de Catarroja en quan a la normativa, les claus per a poder informar la ciutadania que s'acoste a l'entorn natural durant el cap de setmana. Aquesta serà una de les tasques del voluntariat, la conscienciació de la importància de la preservació del gran paratge natural, a través del seu coneixement.

 

Informa Nou Horta. Catarroja