Catarroja llança la seua Escola d’Estiu per a 2021

Dimarts, 25 Mai 2021 16:12 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 123 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut, obrirà del 26 de maig a l'11 de juny el termini d'inscripcions per a la Escola de Estiu. Aquesta activitat que busca ser una alternativa d'oci per als joves i una ajuda perquè les famílies puguen conciliar durant les vacances escolars, es realitzarà del 28 de juny al 30 de juliol, amb la possibilitat d'ampliar-la, en el cas que hagen sol·licituds suficients, durant el mes d'agost.


La Escola de Estiu està dirigida a la infància de la localitat que es trobe cursant Educació Infantil de 2n cicle fins a 6é de Primària o que els progenitors o tutoria legal tinguen el seu lloc de treball a Catarroja. L'activitat tindrà un horari de 9 a 14 hores en tots els centres d'educació infantil i primària públics de la localitat, sempre que hi haja una demanda mínima per cada centre de 90 participants per setmana.


“L'activitat pretén cobrir diferents necessitats, com oferir una oferta d'oci, on els participants puguen desenvolupar les seues habilitats socials, cognitives i psicomotrius. També fer costat a les famílies per a poder conciliar la vida laboral i la familiar quan tanquen els centres docents”, explica Miquel Verdeguer, regidor d'Infància, Adolescència i Joventut. “Les bones experiències a les escoles passades dins de la situació marcada per la COVID19 avalen a aquesta activitat com un lloc d'esplai segur davant l'actual situació de pandèmia”, conclou Verdeguer.


La principal novetat respecte a les diferents activitats d'aquest tipus realitzades en temps de COVID19 serà la recuperació de la universalitat pel que fa a l'adjudicació de places. D'aquesta manera, l'activitat farà front a totes les sol·licituds que realitzen les famílies dins dels períodes d'inscripció.


Per a realitzar les inscripcions, el tràmit es podrà realitzar bé de manera telemàtica, en la nova seu en línia de l'Ajuntament de Catarroja, o de manera presencial, sol·licitant cita prèvia a la OIAC.

 

Informa Nou Horta. Catarroja