Massanassa remodela la plaça de l’Orquestra Catalá per al 9 d’Octubre

Divendres, 28 Setembre 2018 12:24 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 282 vegades

L'Ajuntament de Massanassa ha iniciat la remodelació de la plaça de l'Orquestra Catalá amb l'objectiu d'augmentar la seguretat del parc infantil i seguir oferint nous jocs atractius per als xicotets i xicotetes de la casa, a més d'incrementar els jocs inclusius en l'espai infantil. Per a açò s'ha canviat el joc principal, s'han renovat les llosetes per cautxú continu i s'ha col·locat un nou gronxador de cistella i cinc nous jocs, dos d'ells inclusius, que estaran llests per a les festes del 9 d’Octubre.

Unes festes que culminaran amb el Festival de paelles en el Poliesportiu Municipal i el Concert de la banda del CIMM en la plaça dels Escoles Velles el pròxim 9 d’octubre. Prèviament es completarà la programació amb un concert de dolçaina, un taller de cucanyes i balls valencians; una visita al Museu de la Seda de València i Sant Nicolau; un taller de cacau de xocolata; i l'exposició de fotos antigues de Massanassa en el Auditori Salvador Seguí, visitable des del dia 6, inici de la programació festiva.

 

La plaça de l’Orquestra Catalá

La remodelació de la plaça s'inclou dins del Pla d'actuació continu de manteniment de parcs infantils municipal, “la principal fi dels quals és mantenir en bon estat tots els nostres parcs i augmentar la seguretat dels espais infantils perquè realment poden gaudir-se” ha explicat l'Alcalde de la localitat, Paco Menges Monmeneu.

Dins d'aquesta pla ja s'han executat millores: en el parc 9 d’Octubre s'han canviat els jocs infantils; en la plaça Alt Millars, s'han arreglat els espais infantils i s'ha canvi l'adreça del clos; en la zona de jocs enfront del Sociocultural s'han introduït jocs inclusius; i en el Poliesportiu s'han instal·lat jocs aptes per a bebès.

Així mateix, el pla també inclou pròximes actuacions en els parcs de Torrent- Doctor Fleming; i la zona de l’Alqueria de Soria “fins a completar tots els parcs de la nostra localitat” ha remarcat l'Alcalde, Paco Menges Monmeneu.

 

AGENDA 9 d’OCTUBRE

Dilluns 1 d’octubre

19’00 h. Inauguració Exposició Fotos Antigues. Fins el dia 6 d’octubre (Auditori Municipal “Salvador Seguí”).

 

Dimarts 2 d’octubre

18’00 h. Taller: del cacau a la xocolata (Biblioteca)

 

Dimecres 3 d’octubre

19’00 h. Projecció del documental: “La ruta de la Seda valenciana” (Auditori Municipal “Salvador Seguí)

 

Dijous 4 d’octubre

10’00 h. Excursió cultural al Museu de la Seda de València i Sant NicolauProjecciExs (València)

 

Divendres 5 d’octubre

18’00 h. Taller Jocs de cucanyes i balls valencians (Plaça del Pais Valencià)

 

Dissabte 6 d’octubre

19’30 h. Concert de dolçaina: Folk i Festa (Sala d’Actes de l’Edifici Sociocultural)

 

Dimarts 9 d’octubre

8’00 h. Despertada amb cohets i tronadors.

10’00 h. Parc Infantil per als més menuts del poble al llarg de tot el dia (Poliesportiu Municipal).

11’00 h. Festival de paelles per a tota la població. L’Ajuntament oferirà la carn, l’arròs, l’oli, la verdura i la llenya. Donatiu d’1 € per persona a benefici de l'ONG “Càrites Massanassa”. Inscripcions fins el dia 4 d’octubre a la Biblioteca Pública Municipal (Poliesportiu Municipal)

20’00 h. Concert del 9 d ‘Octubre: Banda del CIMM i Escola de Dolçaina i Percussió A Quatre Quaranta. (Plaça dels Escoles Velles).

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 28 Setembre 2018 12:28

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.