S'acosta l'aniversari a Massanassa

Dilluns, 04 Març 2019 13:29 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 258 vegades

La Junta Local Fallera de Massanassa es prepara per a celebrar, l'any que ve, el vint aniversari d'aquesta entitat. Una celebració que comença enguany amb una immensa activitat fallera, on tots els actes organitzats per la Junta Local, amb la seua presidenta Wanda Machado i tots les membres de la junta, faran d'aquestes falles un exercici inoblidable, com a insuperable serà per a Merche García i la infantil Rebeca Gutiérrez, les màximes representants de la festa a Massanassa en el exercici.

 

Ambdues, amb un profund amor per les festes Josefines, són el reflex de la unió i l'harmonia de les quatre comissions falleres de la localitat, que treballen incansablement durant tot l'any perquè les festes siguen any rere any més atractives. A Merche li encanta la Crida, perquè és l'acte on es convida a la participació i dóna el tret d'eixida, mentre que per a Rebeca, els actes on totes les comissions estan juntes són els més bonics del món, opinió compartida amb el president nat de Junta Local i Alcalde, Paco Comes Monmeneu. qui destaca la tradició i la cultura d'aquestes festes que són Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

 

 

Saluda alcalde

Estimada família fallera,

 

Les Falles són Patrimoni Immaterial de la Humanitat, una finestra de festa i cultura oberta al món, i un aparador de la nostra alegria i tradició que ha reconegut la Unesco. Però també hem d’estar orgullosos de la part més propera, l’àmbit més local de les nostres falles: el treball que els fallers i les falleres feu al llarg de l’any, la festa que anima a tot el poble, la música que desperta sensacions i l’olor de la pólvora que ompli de records i il·lusions a les quatre comissions de Massanassa i la Junta Local Fallera.

 

Tots els fallers i falleres sou una bona prova d’una trajectòria festiva plena de germanor i fraternitat per obrir també la porta a la tradició, la cultura i la creativitat.

 

L’harmonia és la part fonamental de la festa i el motor del caràcter faller materialitzat en monuments, llibrets, ofrena, convivència i amistat per continuar fent gran les falles, per engrandir-les, però sobretot, disfrutar-les. Bones falles!

 

El vostre alcalde

Paco Comes Monmeneu 

 

 

Saluda Regidor de Cultura

Benvolguts fallers i benvolgudes falleres,

 

Arriba la primavera i amb ella la nostra festa. Les falles són el lloc d’encontre del veïnat al voltant de les celebracions tradicionals, unes festes que omplin el poble d’alegria i de tradició. La música, la pólvora i el color són una part indispensable de la festa que es completa amb la germanor i harmonia entre tots els fallers i les falleres del nostre poble. Un treball que dura tot l’any per lluir i brillar en els dies més especials per a totes les comissions.

 

Festa i tradició és cultura. Els carrers s’omplin de música, petards, focs artificials, llum, monuments, indumentària, flors, somriures dels xiquets i les xiquetes, i alegria dels majors després d’un any d’esforç. Gràcies per la vostra dedicació i per abraçar la nostra cultura amb tanta estima.

 

El regidor de Cultura

Vicent Pastor

 

 

Programa faller

Dia 23 febrer: La Crida, a les 19.00 hores en la plaça dels Escoles Velles. Crida quedarem a les 18.40 falleres.

Dia 1 de març: Inauguració de l'exposició del Ninot. A les 20.30 hores a l'Auditori Municipal Salvador Seguí.

Dia 2 març: Cavalcada del Ninot. A les 19.00 hores. Eixida: Font Cabilda.

Dia 12 de març: Visita a la Diputació.

Dia 15 de març: Sopar de Junta Local i Visita a les comissions falleres en la Plantà.

Dia 16 març: Visita del jurat als monuments fallers.

Dia 16 març: Lliurament de premis. A les 19.00 hores en la plaça dels Escoles *elles.

Dia 17 març: Participació en l'Ofrena de València.

Dia 17 març: Visita a les falles.

Dia 18 març: Ofrena de flors. A les 19.00 hores.

Dia 19 març: Missa a les 12.30 i a partir de les 20.00 hores, la Cremà dels monuments.

 

Modificat el Dilluns, 04 Març 2019 13:34

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.