Massanassa es bolca amb el Medi Ambient

Dimecres, 03 abril 2019 11:27 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 144 vegades

L'Ajuntament de Massanassa ha organitzat una campanya mediambiental denominada “Planeta Massanassa”, una aposta per la conscienciació dels valors mediambientals “basada en l'oci familiar i amb activitats lúdiques i formatives per a totes les edats” explica l'Alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu.

 

El projecte, amb esdeveniments i activitats programades durant tot l'any, s'ha iniciat amb un taller de menjadores per a ocells celebrat al parc Camp de Túria. La pròxima activitat serà el 7 d'abril, amb una excursió a la Muntanyeta dels Sants a Sueca per a anellar ocells, a més del gran jugue "Operació anaconda".

 

“Tenim la gran sort de tenir part del nostre terme municipal al parc natural de l’Albufera, per la qual cosa aquest projecte també pretén donar a conèixer, des del respecte mediambiental, el tresor que tenim” afig l'alcalde. D'aquesta manera les activitats continuaran el 5 de maig amb un taller d'ornitologia o una ruta amb bici fins al Tancat de la Pipa el 12 de maig.

 

Ja el mes de juny, es realitzarà una nit astronòmica, un taller de sabó reciclat i un altre sobre el reciclatge del paper. A l'agost, una visita al campament tortuga; i ja per a l'últim trimestre de l'any, s'han programat excursions, voluntariat mediambiental, i tallers sobre consum responsable o nius ecològics, a més d'una visita guiada a una planta de reciclatge per a ser conscients d'on es gestiona el fem de Massanassa.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimecres, 03 abril 2019 11:29

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.