L'associació de veïns de Massanassa demana millorar la neteja de la pinada del Divendres

Dimecres, 17 abril 2019 11:09 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 248 vegades

 

L'Associació de Veïns de Massanassa demana a l'equip de govern municipal, conformat per PP i Ciutadans, solucions urgents per a millorar la pineda del Barri del Divendres. L'associació veïnal denúncia que l'únic gran pulmó verd de Massanassa s'ofega entre l'acumulació de femta de gos i ingents quantitats de pinassa que s'acumulen durant massa setmanes. 

 

Segons l'entitat veïnal passen setmanes sense que es produïsca una neteja a fons d'aquesta emblemàtica zona de la localitat. Per a l'associació si es manté en bones condicions és més difícil que hi haja persones que en veure-ho descurat no es preocupen d'arreplegar la femta dels seus animals. 

 

De la mateixa manera l'Associació de Veïns de Massanassa critica la improvisació de l'equip de govern quant a aquesta pineda. L'agrupació veïnal lamenta també l'acumulació de fem i bosses amb excrements que es produeix en diverses ocasions en la zona canina situada en aquesta zona i posada en marxa per l'Ajuntament. 

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimecres, 17 abril 2019 11:11

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.