PSPV-PSOE Massanassa: Clara Quiles posarà en marxa les regidories de barri

Dijous, 09 Mai 2019 09:33 Escrit per  PSPV-PSOE Massanassa Publicat en Massanassa-VAL Vist 189 vegades

 

El PSPV-PSOE de Massanassa posarà en marxa la figura del regidor de barri en la pròxima legislatura.

 

La intenció d'aquesta proposta és que cada regidora i regidor de l'equip de govern es faça càrrec personalment d'un barri de Massanassa, amb un horari i un despatx fixos en cada zona de la localitat.

 

En paraules de la candidata socialista, Clara Quiles, “volem que es tracte a tots els barris per igual, a diferència del que passa ara. Per a això habilitarem despatxos per a regidors en edificis públics com a l’Alqueria, l'Edifici Sociocultural o l'antiga biblioteca”.

 

A més, cada regidor de barri destinarà un horari fix setmanal fora de l'habitual de l'Ajuntament perquè els veïns i veïnes de la zona puguen dirigir-se allí per a informar sobre els seus problemes més pròxims, demanar informació o fer propostes de millora dels seus carrers més pròxims.

 

“Cal tractar a tots els barris, carrers i places per igual, distribuir equitativament les inversions, els actes culturals, la festa i l'atenció de l'equip de govern, alguna cosa que actualment no succeeix”, ha matisat Clara Quiles.

 

 

Informa Nou Horta. PSPV-PSOE Massanassa

Modificat el Dijous, 09 Mai 2019 09:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.