La piscina de Massanassa obri de nou les seues portes

Divendres, 28 Juny 2019 13:26 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 109 vegades

La piscina d'estiu de Massanassa, amb zona recreativa i de bany amb jocs, ha obert les seues portes per a tota la temporada estival amb nous cursos i activitats, com aquagym, aquapilates i natació per a adults; i cursos de natació infantils.

 

La gran novetat és la natació en família, un nou taller on es combina les classes infantils amb la natació per a adults. 

 

Un referent d'oci estiuenc

D'aquesta manera, la piscina de Massanassa torna a convertir-se en referent de l'oci estiuenc. Cal recordar que la piscina d'estiu de Massanassa va ser remodelada i adequada als nous usos l'any passat, ampliant les zones recreatives amb un espai de pícnic i remodelant les tres piscines existents, en dues zones piscines de bany: una per a bebès i xiquets; i una altra per al capbussó juvenil i adult. Aquesta última piscina uneix les dos anteriors conegudes com la gran i la mitjana.

 

Parc aquàtic amb més activitats

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu, explica “que una vegada comprovada l'acceptació de la piscina com a parc aquàtic, hem incrementat les activitats per a oferir un programa familiar més complet”. Així mateix, en la piscina també es desenvolupen les classes de preparació al part organitzades des del Centre de Salut per la matrona Ascensión Martínez Useros. 

 

Millora d'accessibilitat i sistema de renovació i reciclatge

La piscines estan adaptades amb vores finlandeses (sense vorades) per a millorar l'accessibilitat i sistema de renovació i reciclatge constant de l'aigua per a millorar la seua eficiència. Totes dues piscines compten amb jocs el que li confereix al recinte un aspecte i ús de parc aquàtic: tobogans i tubs per a la juvenil; i casetes pirates, palmeres amb aigua, arcs amb dolls, canons d'aigües i amb zona splash simulant una platja, per a la infantil.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 28 Juny 2019 13:28

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.