Massanassa finalitza la primera edició del taller de memòria

Dilluns, 08 Juliol 2019 10:53 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 301 vegades

L'Ajuntament de Massanassa ha celebrat el lliurament de diplomes als participants en la primera edició del taller d'Estimulació Cognitiva. El taller de memòria, com és conegut pels usuaris, té com a objectiu promoure l'envelliment actiu de la població major de 60 anys del municipi per a participants que vulguen exercitar, mantenir o millorar les seues capacitats cognitives i prevenir d'aquesta manera, els signes de l'envelliment o algun tipus de deterioració cognitiva.

 

El taller s'ha celebrat en el Centre de Serveis Socials, situat en l'antic ajuntament, amb activitats enfocades a treballar totes les àrees implicades en la prevenció de la deterioració cognitiva, amb la finalitat de retardar l'envelliment cerebral i fomentar la qualitat de vida de les persones usuàries. Segons explica l'Alcalde, Paco Comes *onmeneu, es tracta de “oferir als nostres majors un espai i una activitat que puga ajudar-los a envellir amb la millor qualitat de vida possible”.

 

Aquesta activitat s'uneix a la programació que des del Departament de Serveis Socials i de la resta de regidories es realitzen des de l'àmbit del benestar en totes les edats, com per exemple la Ruta de la salut o les conferències informatives per a millorar la qualitat de vida. 

 

D'altra banda, El Departament de Benestar Social ha participat de la programació festiva de Sant Joan, amb la instal·lació del punt violeta, cedit per la Mancomunitat Intermunicipal Horta Sud, amb el qual ha posat en marxa la campanya de sensibilització contra la violència de gènere, finançada pels fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, on les tècniques han informat sobre la violència de gènere, les diferents formes que existeixen de violència i el més important, on acudir en cas en cas de patir una situació de violència masclista.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 08 Juliol 2019 10:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.