El PSPV de Massanassa exigeix el desbrossament del Barranc al seu pas per l’Orà

Dilluns, 08 Juliol 2019 11:07 Escrit per  PSPV Massanassa Publicat en Massanassa-VAL Vist 247 vegades

El PSPV-PSOE ha contactat amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) per a exigir la neteja de la riba del Barranc al seu pas per les cases del barri de l’Orà. 

 

El partit ha lamentat la inacció per part de l'equip de govern municipal i s'ha dirigit directament a la Confederació Hidrogràfica per ser aquesta l'entitat propietària d'aquesta riba confrontant amb el barri. Segons destaquen des de les files socialistes són moltes les persones que s'han dirigit a l'Ajuntament per diverses vies, sense èxit, per a demanar una solució davant la proliferació de la mala herba i l'augment de plagues d'animals i de mosquits. 

 

La portaveu Clara Quiles ha criticat la lentitud per part de l'alcalde popular Paco Comes a actuar en una zona que pateix sistemàticament l'abandó i deixadesa per part del govern municipal. 

 

“En el municipi veí de Catarroja les ribas estan netes i s'esbrossen constantment. No entenem perquè a Massanassa l'Ajuntament no aconsegueix que la nostra riba present un aspecte òptim com el de l'altre costat del barranc. L'alcalde no pot quedar-se de braços plegats i deixar passar els mesos dient que això és competència de la Confederació”, ha assegurat Clara Quiles. 

 

 

Informa Nou Horta. PSPV Massanassa

Modificat el Dilluns, 08 Juliol 2019 11:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.