L’Escola d’Estiu de Massanassa acull a 496 xiquets i xiquetes

Dilluns, 15 Juliol 2019 14:31 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 230 vegades

 

L'Ajuntament de Massanassa, a través de la regidoria d'Educació realitza al llarg d'aquest mes de juliol, l’Escola d’Estiu des del dia 25 de juny fins al 31 de juliol. Un any més, prop de 500 xiquets i xiquetes de 3 i 12 anys participen de l’Escola d’Estiu en el Poliesportiu Municipal distribuïts en 11 grups d'infantil i 18 de primària dinamitzats per un equip de 32 monitors titulats i 9 en pràctiques.

 

Els participants gaudeixen d'activitats esportives i lúdiques, així com temps en la piscina. També disposen d'opció  de menjador i d’Escola Matinera. Des de l'inici de les activitats s'ha realitzat una excursió a Benicalap i la clausura dels participants d'infantil fins a la primera quinzena. Pròximament, se celebrarà una pernoctació amb jocs i aventures en el Poliesportiu Municipal.

 

L’Escola d’Estiu “és una de les activitats que juntament amb el campament urbà i el campament d'estiu, organitzem per als nostres xiquets i xiquetes. Són opcions d'oci que ajuden la conciliació familiar i laboral durant aquest mes de juliol” explica l'Alcalde de la localitat, Paco Comes Monmeneu.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 15 Juliol 2019 14:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.