L'exalcalde de Massanassa, Vicent Pastor, ha mort amb 64 anys

Dilluns, 12 Agost 2019 14:02 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 425 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'exalcalde de Massanassa, Vicent Pastor, ha mort aquest dilluns a les 7.00 del matí als 64 anys d'edat. Vicent Pastor va accedir a l'Alcaldia de Massanassa el 5 d'octubre de 2001, i en el seu mandat, la localitat ha experimentat una notable transformació amb la urbanització del polígon industrial que va rellançar l'economia i la urbanització de la zona del Divendres que va evitar que els joves abandonaren el municipi per falta d'habitatges; es va recuperar l'edifici de les Escoles Velles com a nou Ajuntament amb el seu pati com a plaça central del poble; es va construir l'institut perquè els joves seguiren els seus estudis de secundària en la localitat. Recentment s'ha edificat l'Auditori com a centre cultural i ampliat el Poliesportiu, entre moltes altres obres.

 

Vicent Pastor s'acomiadava de l'alcaldia el 25 de juliol de 2017 amb un breu parlament de tot just dotze minuts: “Per a mi el realment important ha sigut estar al servei dels veïns i veïnes de Massanassa, que saberen que l'Ajuntament també era la seua casa i que les portes estaven sempre obertes” destacava Vicent Pastor qui afegia en aqueix discurs que “enfront de les grans obres, aqueixes xicotetes coses que passen inadvertides són les que em fan sentir que aquesta labor val la pena”. Vicent Pastor va seguir com a regidor, tornant a ser triat novament com a número dos de la llista popular en les passades eleccions.

 

Un Alcalde i regidor molt volgut per la població que sempre va mantenir oberta la porta del seu despatx a tots els veïns i veïnes.

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 12 Agost 2019 14:04