Raquel Ramón pren possessió com a regidora de l'Ajuntament de Massanassa

Divendres, 27 Setembre 2019 13:39 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 300 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Raquel Ramón Seguí ha pres possessió del càrrec de regidora a l'Ajuntament de Massanassa en el ple ordinari del mes de setembre. La número vuit de la llista popular accedeix al càrrec de regidora després de la defunció del exalcalde de Massanassa i número dos de la llista en les passades eleccions, Vicent Pastor.

 

L'alcalde de la localitat, Paco Comes Monmeneu, va iniciar el ple amb un minut de silenci en record “i agraïment a la tasca exercida per Vicent en tots els anys que ha format part d'aquesta corporació”.

 

Aquest és el primer ple després del decés de Vicent Pastor, esdevingut el passat 12 d'agost. Si bé va celebrar àmpliament la victòria del seu partit en la localitat amb majoria absoluta, l'accelerament de la seua malaltia no li va permetre prendre possessió com a regidor en la presenta legislatura. El seu últim acte com a regidor en funcions va ser el menjar dels jubilats en les festes de Sant Joan. Amb tot, Paco Comes Monmeneu va ser elegit alcalde amb els vots populars i del regidor del grup Ciutadans.

 

L'entrada de la nova regidora ha suposat també una reorganització d'àrees, segons ha explicat Paco Comes, en què el primer edil assumirà les competències d'Urbanisme i Raquel Ramón les d'Hisenda.

 

L'alcalde, Paco Comes Monmeneu, ha manifestat que “tirem molt de menys a VICENT, però formem un bon equip i treballarem com sempre pel benestar dels nostres veïns i veïnes”. 

 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 27 Setembre 2019 13:43