El PSPV de Massanassa alerta d'una plaga de puces al parc de l’Alqueria de Sòria

Dilluns, 07 Octubre 2019 12:21 Escrit per  PSPV Massanassa Publicat en Massanassa-VAL Vist 323 vegades

 

El PSPV-PSOE alerta d'una plaga de puces, sempre segons els usuaris, que està afectant el parc infantil de la Plaça de l’Alqueria i als solars que envolten esta zona de Massanassa situada entre els termes de Paiporta i Alfafar.

 

“Són moltes famílies les que ens han comunicat la persistència de les plagues d'insectes en la zona, però ara ja no són sol mosquits sinó que també ens conten que hi ha fins a puces per això reclamem una desinfecció urgent d'aquest espai, més si cap tractant-se d'una zona infantil”, afirma la portaveu socialista Clara Quiles.

 

Cal destacar que des del PSPV-PSOE s'emporta temps reclamant una actuació conjunta i contínua amb el municipi veí de Paiporta per a controlar la salubritat de la zona, tant per a combatre els abocaments de residus com per a esbrossar quan siga necessari. “S'ha d'agilitar el procés de neteja dels solars, tant si són municipals com si són privats per a evitar problemes de plagues i de salut pública”, matisa Quiles.

 

De la mateixa manera, des de la bancada socialista, es va exigir durant el passat Ple de l'Ajuntament de Massanassa una major atenció per a aquest barri, destacant que s'han arribat a donar situacions en les quals matalassos abandonats i electrodomèstics han romàs més de tres mesos en els solars annexos al parc infantil sense que ningú els haja recollits, com va assenyalar la regidor socialista Sara Flores, que s'ocupa del barri de "l'Alqueria" dins de la iniciativa del ‘regidor de barri’ que el PSPV local ha posat en marxa per a esta legislatura. 

 

Informa Nou Horta. PSPV Massanassa

Modificat el Dilluns, 07 Octubre 2019 12:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.