Massanassa commemora el Dia Internacional del Xiquet

Dimarts, 26 Novembre 2019 09:50 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 298 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dijous passat es va commemorar el Dia Internacional del Xiquet a Massanassa. Per este motiu es van entregar els premis del concurs de dibuix organitzat pel Departament de Benestar Social de l'Ajuntament. L'acte es va celebrar a l'Auditori Municipal amb espectacle de circ inclòs.

 

Els guanyadors han sigut Victoria Aleixandre Guillen, en la categoria de 5 anys d'Educació Infantil; Aleixandre Rodríguez Magraner, en la categoria de 5é d'Educació Primària; i Belén Ametles Beltrán, en la categoria de 6é d'Educació Primària. L'ajuntament de Massanassa ha organitzat les Jornades contra la violència de gènere que culminaran demà amb una xarrada a les 17.00 hores a l'Ajuntament.

 

Les jornades s'iniciaren el dimecres passat amb una concentració a les 19.00 hores en la plaça dels Escoles Velles, on a més es va il·luminar el depòsit d'aigua, un dels símbols de la localitat. La programació es va completar amb tallers formatius en el centre escolar San José i Sant Andrés, i un cinema fòrum en la sala d'actes del Sociocultural. El dissabte passat, en la plaça dels Escoles Velles, es va celebrar un minut de silenci amb música en memòria de les dones assassinades.

 

Per a l'Alcalde de la localitat, Paco Comes Monmeneu, les jornades són “una manera de visualitzar el suport a les víctimes, el rebuig a la violència, i les activitats de sensibilització” qui ha agraït la participació dels veïns i veïnes en les diferents activitats programades. 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 26 Novembre 2019 10:10