L'Associació de Veïns de Massanassa urgix a l'equip de govern "a actuar contra els abocadors il·legals"

Dilluns, 02 Desembre 2019 16:10 Escrit per  Asociación Vecinos Massanassa Publicat en Massanassa-VAL Vist 447 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Associació de Veïns de Massanassa exigix a l'equip de govern local, conformat per PP i Ciutadans, que "actue amb la major celeritat possible contra els abocadors il·legals i incontrolats que s'acumulen en la localitat, tant dins com fora dels límits del Parc Natural de l’Albufera". 

Segons denúncia l'Associació, estos punts d'abocament fa anys que estan en zones molt pròximes al Barranc de Chiva, unes vegades dins de parcel·les particulars la neteja de les quals hauria de vigilar i sancionar l'Ajuntament mitjançant l'Ordenança de Convivència, i unes altres en zones de domini de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

 

Per a l'Associació de Veïns, la qüestió, que va ser debatuda en el passat Ple Municipal a instàncies del PSPV-PSOE, "no pot enquistar-se més temps a causa de la presència fins i tot de restes d'uralita trencada el nivell de toxicitat de la qual és massa elevat". 

Des de l'entitat veïnal es reclama a l'equip de govern "l'aplicació de l'Ordenança de Convivència i Protecció de l'Espai Urbà que obliga els propietaris a mantindre netes les seues parcel·les i que permet a l'Ajuntament actuar per a netejar-les, amb càrrec als amos, en cas que estos no complisquen amb la seua obligació". 

De la mateixa manera, l'Associació de Veïns demana un major control policial d'estes zones a més de la posada en marxa de campanyes de conscienciació ciutadana i promoció de l'ús de la xarxa d'ecoparcs comarcals.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 02 Desembre 2019 16:11