Massanassa es converteix en una localitat cardioprotegida

Dimecres, 04 Desembre 2019 13:46 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 292 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massanassa es convertix en una localitat cardioprotegida després del conveni que l'alcalde, Paco Comes Monmeneu ha signat al costat dels directors i directores dels quatre centres escolars de la localitat, per a la cessió d'un desfibril·lador per a cada centre.

 

L'adquisició dels nous desfibril·ladors per als centres escolars s'acompanya d'uns cursos que des de fa uns dies s'estan impartint al professorat per a conéixer l'ús del desfibril·lador en cas d'un accident cardiovascular. “La voluntat de l'Ajuntament és que tot l'alumnat estiga més protegit en cas d'accident cardiovascular” explica l'alcalde Paco Comes Monmeneu.

 

Els quatre desfibril·ladors dels centres escolars se sumen als sis desfibril·ladors actualment existents en edificis municipals (Ajuntament; cotxe patrulla de la Policia Local; Edifici Sociocultural- Llar dels Jubilats; Poliesportiu en Sala de fisioterapeutes i Pavelló cobert i en l'edifici de Serveis Socials).

 

D'esta manera Massanassa es convertix en una localitat cardioprotegida per a augmentar el benestar dels veïns i que s'unix a altres iniciatives com els passejos saludables, la ruta de la salut i les jornades i xarrades sobre mesures saludables i detecció precoç del càncer.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimecres, 04 Desembre 2019 13:47