Massanassa subvenciona les beques de menjador de 0 a 3 anys

Dimarts, 17 Desembre 2019 11:46 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 187 vegades

L'Ajuntament de Massanassa subvencionarà, també a partir d'enguany, les ajudes de menjador de 0 a 3 anys i que se sumen a les ja existents per a este cicle destinades a l'escolarització. Tal com es descriu en la convocatòria de les ajudes econòmiques destinades a l'escolarització i menjador del primer cicle d'educació infantil i que segons explica l'alcalde, Paco Comes Monmeneu “en alguns casos arribarà fins al 100% depenent de la renda familiar. Es tracta d'una mesura més per a ajudar a la conciliació familiar”.

 

Les beques d'escolarització i menjador de primer cicle d'educació infantil tindran una inversió global per part de l'ajuntament de 87.716 euros, des de setembre 2019 fins a juliol 2020, que es repartiran entre els escolaritzats empadronats en el municipi que acudixen a guarderies de la localitat, com als que acudixen fora del mateix per motius laborals i familiars.

 

Estes beques complementen a les beques de la Conselleria d'Educació, per la qual cosa alguns casos, les famílies tindran cost zero en l'educació dels seus fills. Així mateix, l'Ajuntament continuarà oferint les beques d'escolarització i menjador a més de les beques de transport escolar per a estudiants de la localitat, i que el curs 2018-2019 van ascendir a 114 becats amb un import global de 17.100 euros, i un valor de 150 euros per cadascuna de les beques.

 

Estes beques municipals s'unixen a altres ajudes també de caràcter local com les beques per a estudis musicals o el Xec-bebé, una ajuda de 300 euros que reben tots els bebés nounats a Massanassa per a poder realitzar compres en els comerços de Massanassa de menys de 400 metres quadrats. “Una mesura que servix per a ajudar a les famílies i incentivar les compres en el comerç local” assenyala l'Alcalde, Paco Comes Monmeneu. 

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 17 Desembre 2019 11:49

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.