Celebració de Sant Antoni a Massanassa

Dimarts, 11 Febrer 2020 11:10 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 205 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Mascotes i carrosseries de tota la comarca es van acostar aquest diumenge passat fins a la plaça de l'Església per a rebre la benedicció de Sant Antoni, una cita ineludible en el calendari de celebracions en honor al Sant. Prèviament, les carrosseries van desfilar pels carrers de la localitat en un acte organitzat per la Penya el Carro.

 

Des de primera hora, els panets beneïts de Sant Antoni van ser un gran atractiu per al públic que esperava per a beneir a les seues mascotes i presenciar un dels actes més tradicionals “que reconeixem com un dels més arrelats, tant a Massanassa com a la comarca i al qual cal agrair la inestimable organització de la Penya el Carro” ha explicat l'alcalde de la localitat, Paco Comes Monmeneu.

 

La Penya el Carro és també l'organitzadora de l'arrelada foguera de Sant Antoni, amb la crema d'andròmines velles i la celebració de l'arrelada xocolatada el 17 de gener, que reuneix en la plaça a centenars de massanasseres i massanassers que recorden d'any en any el deliciós xocolate que serveixen les senyores de la penya.

 

La desfilada d'ahir va comptar amb carrosseries de tota la comarca, perquè com explica l'alcalde Paco Comes Monmeneu “el calendari s'organitza perquè aquesta festa no coincidisca en totes les localitats el mateix dia, i així, poder acudir a tot el programa de benediccions.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 11 Febrer 2020 11:12