Massanassa prepara una visita cultural guiada a l’antic Convent del Carme i el barri del Carme

Dimarts, 18 Febrer 2020 13:04 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 157 vegades

Divendres 21 de febrer de 16’30 h a 19’00 hores  i dimecres 26 de febrer de 9’30 h a 12’00 hores.

 

Al districte de Ciutat Vella es troba este emblemàtic barri, que deu el seu nom a l'església i el convent del Carme Calçat, així com a la plaça adjacent. A efectes pràctics és l'autèntic centre històric de València. Si bé en algun moment va estar delimitat per la muralla musulmana, hui són les Torres de Serrans i les Torres de Quart les restes medievals més emblemàtiques. Conforme travessa aquestes portes, el visitant accedix a un laberint de carrerons empedrats amb infinitat de secrets.

 

Vies com Roteros o Corona descendixen dels antics ravals. A les entranyes del barri esperen el bell Portal de la Valldigna, la centenària Plaça de l'Arbre o la diminuta Casa dels Gats, així com comerços històrics amb segles d'història. El Carme també és territori bohemi, on abunda l'art del carrer i els murals o graffitis.

 

L'eixida serà des de l'aparcament municipal junt al Parc de Faitanar.

 

L'excursió i les visites són totalment gratuïtes per a les persones participants. Places limitades a 59 persones. És necessari retirar les invitacions en la Biblioteca Pública Municipal. Donatiu d’1 euro per al Programa de Massanassa Solidària.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.