Massanassa multiplica els seus serveis on-line i prepara una gran festa infantil

Dimarts, 07 abril 2020 13:12 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 89 vegades

L'Ajuntament de Massanassa està adequant els serveis a la ciutadania, des de tots els departaments municipals, incrementant l'ús de les noves tecnologies per a aquests dies de confinament. D'aquesta manera s'ha iniciat el programa "Fem esport a casa" on el departament d'Esports continua oferint a les persones matriculades en les activitats esportives diferents materials per a seguir l'entrenament a casa, així com classes virtuals, com per exemple les de zumba.

 

Però sens dubte els protagonistes són els més xicotets de la casa, ja que l'Ajuntament els prepara una festa infantil, per a quan finalitze el confinament, per a celebrar tots els aniversaris de les xiquetes i xiquets que han complit anys durant l'estrada l'alarma.

 

Paral·lelament, i també a través de les xarxes socials, tota la família pot participar en el concurs municipal "Coneixes Massanassa", basat a identificar el lloc d'una fotografia, en categoria infantil i per a adults. També els més xicotets poden participar en la iniciativa "Massanassa en art" amb cartells i treballs manuals per a donar ànims i que formaran part d'una exposició col·lectiva a la sala Gabriel Cualladó.

 

Segons explica l'alcalde de Massanassa, Paco Comes Monemeneu "tractem de ser imaginatius per a continuar oferint activitats a la ciutadania, però sens dubte destaquem les desinfeccions que realitza la brigada d'obres municipal o les ajudes d'emergència que tramita diàriament el departament de Serveis Socials per a alleujar situacions familiars difícils, a més de serveis com el suport psicològic o les ajudes a persones majors i dependents".

 

D'altra banda, l'Ajuntament de Massanassa també ha posat en marxa una campanya veïnal de detecció de violència de gènere, en la qual s'apel·la a la sensibilització ciutadana per a fer costat a les dones en situació de risc.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 07 abril 2020 13:13

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.