L'Ajuntament de Massanassa desinfecta amb ozó el municipi

Dimarts, 28 abril 2020 12:33 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 101 vegades

L'Ajuntament de Massanassa ha adquirit un generador d'ozó amb una capacitat de producció d'O3 mg/hora, per a desinfectar els locals amb aquesta nova tècnica. Aquesta adquisició respon "a l'interés de l'Ajuntament de Massanassa per mantenir desinfectats tots els locals municipals en la lluita contra la Covid19" ha explicat l'alcalde de la localitat, Paco Comes Monmeneu.

 

Aquests treballs de desinfecció s'unixen als que està realitzant la brigada d'obres municipal en els edificis i vies públiques. El generador es va adquirir el passat 2 d'abril d'enguany i s'usa per a desinfectar els edificis i vehicles municipals.

 

L'ozó és una molècula amb 3 àtom d'oxigen O3. La molècula estable d'oxigen és amb dos àtoms d'oxigen O2, per la qual cosa amb gran facilitat s'allibera l'àtom d'oxigen amb el radical lliure. El radical lliure d'oxigen té una gran capacitat d'actuació sobre qualsevol element amb el qual entre en contacte, oxidant-ho.

 

En la indústria alimentosa s'ha mostrat molt eficaç en l'eliminació de virus, fongs i bacteris, amb el que s'aconseguix mantenir els productes emmagatzemats. Aquest generador d'ozó també s'ha oferit a les farmàcies i xicotets establiments d'alimentació locals per a ajudar a la desinfecció.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 28 abril 2020 12:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.