Oberta la plataforma 'Re-força Massanassa'

Dijous, 07 Mai 2020 12:47 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 78 vegades

Els autònoms i les xicotetes empreses de Massanassa compten des del dilluns amb la finestreta d'informació telefònica de suport i assistència a la tramitació de les ajudes RE-FORÇA MASSANASSA en el número 961251533 gestionat per l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local. Aquestes ajudes tenen per objecte "atorgar liquiditat als autònoms i petites empreses, per a ajudar en la pèrdua d'ingressos ocasionada per la pandèmia" ha explicat l'alcalde de la localitat Paco Comes Monmeneu.

 

L'alcalde també ha explicat que des de l'aprovació del programa RE-FORÇA MASSANASSA ja s'han sol·licitat 50 peticions, un número que s'incrementaran a partir del dilluns, i ha recordat que aquestes ajudes "també estan pensades per a facilitar la represa de la seua activitat econòmica, quan siga possible, encara que el més important és que els veïns i veïnes siguem conscients que som tots nosaltres els qui hem d'alçar de nou el comerç local realitzant les nostres compres en el xicotet comerç de Massanassa".

 

Les ajudes aprovades en el pla municipal RE-FORÇA MASSANASSA són de 1.600 euros, per a autònoms i petites empreses afectades per la suspensió obligatòria d'obertura de locals i establiments minoristes; i 1.200 euros, per a autònoms i petites empreses que no havent sigut obligatori el tancament del local i establiment minorista de la seua activitat, o la seua activitat no està vinculada a un local obert al públic, han vist disminuïts els seus ingressos un 75% respecte del mateix període de l'exercici anterior. L'import global de les ajudes ascendix a 250.000 euros.

 

Així mateix, aquestes ajudes són compatibles amb les atorgades per altres Administracions Públiques, en els termes previstos en la convocatòria aprovada. El termini de sol·licitud serà de tres mesos, des de la publicació de la convocatòria en el BOP i es resoldran quinzenalment.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dijous, 07 Mai 2020 12:49

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.