Massanassa va tornant a la normalitat amb prudència

Dilluns, 08 Juny 2020 16:58 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 94 vegades

L'Ajuntament de Massanassa ha adaptat les dependències municipals a les noves necessitats sorgides per la pandèmia de la Covid-19. D'aquesta manera tots els serveis municipals van tornant a la normalitat presencial assegurant totes les mesures higièniques necessàries. Si bé, des de l'inici de l'estat d'alarma, "l'Ajuntament de Massanassa no ha deixat de treballar ni de prestar servei als veïns i veïnes, és ara quan es noten les noves adaptacions per a garantir la salut del personal de l'ajuntament i del públic que necessita acostar-se presencialment a qualsevol edifici municipal amb cita prèvia" explica l'alcalde, Paco Comes Monmemeu.

 

Així, tots els serveis municipals compten amb gels higienitzats, i els llocs d'atenció al públic amb mampares de protecció biològica, com a l'Ajuntament, en el departament de Benestar Social, Joventut o la Biblioteca. En el pla de desescalada municipal es combina el treball presencial amb el teletreball.

 

En el cas de la biblioteca s'ha establit un nou protocol, amb horari de 10 a 14 hores d'obertura al públic. A més, els llibres i altres materials audiovisuals disponibles en el servei de préstec de la biblioteca, es mantindran en període de quarantena després de la seua devolució abans d'un nou préstec.

 

També es reobri el cementeri municipal perquè els veïns i veïnes puguen realitzar les visites als seus éssers estimats i participar, segons marca la normativa, en els enterraments dels morts.

 

D'aquesta manera, l'alcalde del municipi, Paco Comes Monmeneu, remarca que "hem d'agrair a la ciutadania el compliment de les normes de distanciament social, l'ús de les màscares i de totes les directrius de sanitat per a controlar el virus en la nostra localitat". L'alcalde també ha explicat que es continuarà treballant des de l'ajuntament per a adaptar-se a les noves necessitats sorgides per la pandèmia.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 08 Juny 2020 17:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.