Massanassa recupera 10.000 metres quadrats de parc natural

Dimarts, 16 Juny 2020 10:06 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 141 vegades

L'Ajuntament de Massanassa està supervisant els treballs de reposició de l'ordre urbanístic conculcat de 10.000 metres quadrats de terreny rústic dins del parc natural de l'Albufera. Com explica l'alcalde Paco Comes Monmeneu es tracta de "retornar al parc natural un solar que durant dècades ha tingut un ús comercial i industrial i que finalment l'Ajuntament ha pogut intervenir per a retornar-li el seu ús rústic".

 

Els treballs, que executa l'empresa Yelllow Parts per una sentència, han consistit en la demolició dels edificis, retirada de maquinària pesant i alçament del sòl de formigó i descontaminació del sòl per a tornar a substituir-lo per terra cultivable.

 

El solar de 10.000 metres quadrats molt prop de la Cooperativa Agrícola Sant Pere de Massanassa ha tingut diferents usos des de segle passat. En 1978 es va instal·lar un desballestament fins a 1984, i posteriorment, en 1992, el solar va ser ocupat l'empresa dedicada a la maquinària pesant fins a 2006 quan va tancar la seua activitat. Ara amb l'execució de la sentència, es restableix uns terrenys rústics dins del parc natural de l'Albufera.

 

L'alcalde Paco Comes Monmeneu assenyala que "és una molt bona notícia. Massanassa té més del 50% del seu terme al parc natural, una joia que cal protegir i valorar des del punt de vista mediambiental, agrícola, paisatgístic i lúdic".

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 16 Juny 2020 10:07

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.