L'alumnat vulnerable rep reforç escolar a Massanassa

Dilluns, 06 Juliol 2020 10:16 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 102 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa, a través del departament d'Educació i del departament de Joventut, ha organitzat un programa d'activitats de reforç educatiu i d'oci, dirigit a grups molt reduïts d'alumnat de Primària i Secundària dels centres escolars de la població. Segons explica l'alcalde, Paco Comes Monmeneu "el programa de reforç, que se celebrarà al llarg del mes de juliol, està dirigit a l'alumnat que presenta una major vulnerabilitat per motiu de la bretxa digital, per bretxa social o per falta de competències educatives".

 

Les sessions estaran centralitzades a l'aula multiús de l'espai Gregori Mayans, amb horari de 9 a 13'30 hores en torns de dilluns i dimecres, i dimarts i dijous. Des de l'Ajuntament es garanteixen totes les mesures personals d'higiene i prevenció obligatòries enfront de la COVID-19, i l'alumnat serà atés per dos professionals al llarg del mes de juliol en aules de locals municipals.

 

L'Ajuntament pretén amb aquesta iniciativa educativa i lúdica, ajudar les famílies més vulnerables a compartir les necessitats de suport educatiu als seus fills en temps de vacances i de compensar la llarga etapa sense docència presencial, a més d'oferir un temps lúdic per a canalitzar les experiències viscudes i derivades del temps de confinament sense escola.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 06 Juliol 2020 10:17