Massanassa concedeix 83 ajudes de Re-Força Massanassa

Dimarts, 14 Juliol 2020 11:31 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 83 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha concedit 83 ajudes del Pla Municipal RE-FORÇA MASSANASSA que té per objecte "atorgar liquiditat als autònoms i petites empreses, per a ajudar en la pèrdua d'ingressos ocasionada per la pandèmia" ha explicat l'alcalde de la localitat Paco Comes Monmeneu.

 

En total s'han concedit 83 ajudes, amb un import global de 122.800 euros, destinades a autònoms i petites empreses afectades per la suspensió obligatòria d'obertura de locals i establiments minoristes, amb una subvenció de 1.600 euros; i subvencions de 1.200 euros per a autònoms i petites empreses que no havent sigut obligatori el tancament del local, han vist disminuïts els seus ingressos un 75% respecte del mateix període de l'exercici anterior.

 

L'alcalde Paco Comes Monmeneu també ha explicat que en aquesta última setmana s'han concedit 35 ajudes del programa RE-FORÇA MASSANASSA, amb un import de 52.000 euros, i ha recordat que aquestes ajudes "també estan pensades per a facilitar la reactivació econòmica, encara que el més important és que els veïns i veïnes siguem conscients que som els que hem d'alçar el comerç local realitzant les nostres compres en el xicotet comerç de Massanassa".

 

En l'actualitat s'han presentat 225 sol·licituds, que corresponen a 220 autònoms i empreses. El programa RE-FORÇA MASSANASSA compta amb la finestreta d'informació telefònica de suport i assistència a la tramitació de les ajudes en el número 961251533 gestionat per l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local. El termini de sol·licitud de les ajudes finalitza el pròxim 27 de juliol.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 14 Juliol 2020 11:35