Massanassa realitza un exhaustiu control de plagues

Dilluns, 20 Juliol 2020 11:35 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 199 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha intensificat el tractament de control de plagues en la localitat, tant de rosegadors com de mosquits. Segons explica l'Alcalde Paco Comes Monmeneu "aquest tractament el duem a terme durant tot l'any, i en aquests mesos s'intensifica el tractament per al mosquit, amb un tractament biològic per a evitar efectes sobre la salut i controlar al màxim les plagues".

 

L'empresa encarregada del tractament és Eco-tractaments i Serveis S.L.O amb un servei integrat de desratització, desinsectació i desinfecció. Des d'inici de l'any 2020 s'han realitzat tractaments en 22 dies diferents, la qual cosa estableix la periodicitat en un servei cada huit dies.

 

Els serveis majoritaris es corresponen amb actuacions de control de rosegadors i insectes (panerola americana principalment) en les xarxes de clavegueram, pluvials i altres arquetes i enllumenat, entre altres, seguides en número per les actuacions contra el mosquit tigre.

 

Per al control de mosquits s'han realitzat tractaments larvicides amb productes d'origen biològic, altament específics i sense incidència sobre la salut. El control de larves en els desguassos de la xarxa de clavegueram o pluvials, és objecte de control exhaustiu mitjançant un programa de prospeccions i tractaments larvicides impulsat per l'Ajuntament. Es desenvolupa ininterrompudament al llarg de l'any, i amb especial dedicació entre els mesos d'abril i octubre.

 

Durant tot l'any, també es realitzen controls i inspeccions, higiene i desinfecció en els locals municipals, especialment exhaustius en els centres educatius i altres instal·lacions que posseeixen menjador o altres elements característics d'espais alimentaris. Igualment els controls són especialment sensibles en les instal·lacions esportives.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 20 Juliol 2020 11:37