Massanassa concedeix 165 ajudes al transport estudiantil

Dilluns, 27 Juliol 2020 18:51 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 182 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ajuda als joves de la localitat que estan cursant estudis amb beques de transport de 150 euros. En total, com informa l'alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu "seran 165 ajudes concedides per un valor 24.750€ a joves del nostre poble per a alleujar la càrrega econòmica a les famílies i facilitar l'accés a l'ensenyament dels estudiants residents a Massanassa".

 

Han optat a aquestes ajudes els estudiants de la localitat que actualment estan cursant estudis de Programes Formatius de Qualificació Bàsica, Formació Professional Bàsica, Cicles formatius de primer grau, grau mitjà o grau superior, Estudis Universitaris o de Postgrau (màster, doctorats o títols propis de postgrau i especialització) durant el curs 2019-20.

 

En la present edició s'han concedit 165 ajudes de transport individuals per a estudiants de Massanassa que es beneficiaran de la beca de transport que oferix l'Ajuntament, amb càrrec a una partida pressupostària municipal, amb l'objectiu de reduir l'impacte d'aquesta mena de despesa en les economies de les famílies. Aquestes ajudes s'han anat incrementant en el nombre d'estudiants beneficiats.

 

L'alcalde Paco Comes Monmeneu explica a més que aquestes ajudes es van iniciar en 2015 i s'unixen a unes altres també de caràcter local com les beques per a estudis musicals o les beques d'escolarització i menjador als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, d'infantil i primària.

 

Respecte a les beques d'escolarització i de menjador la sol·licitud podrà presentar-se fins al pròxim 13 d'agost per al curs 2020-2021, i podran ser beneficiaris d'aquestes ajudes els menors compresos entre 0 i 3 anys, empadronats en el municipi de Massanassa, i matriculats en el 1r cicle d'educació infantil en centres que presten aquests ensenyaments reglats de conformitat a la normativa de la Conselleria d'Educació, situats en el municipi de Massanassa.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 27 Juliol 2020 18:52