Veïns de Massanassa expressen les seues queixes sobre l'atenció en el Centre de Salut

Dimecres, 26 Agost 2020 11:56 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 132 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Associació de Veïns de Massanassa fa dies que està recollint queixes de desenes de veïns i veïnes de la localitat sobre el funcionament del Centre de Salut. La impossibilitat de poder ser atesos per telèfon des del centre, la falta de professionals facultatius treballant, la caiguda de xarxa elèctrica i l'operativa en les proves de PCR són algunes queixes que manifesten els veïns.

 

L'Associació de Veïns critica que com a molt s'estiga atenent de manera telefònica amb els metges d'atenció primària i no de manera presencial, com, afirmen, s'està realitzant hui dia en els altres centre de salut de les poblacions limítrofes o que no es puga demanar cita en el taulell quan no es contesten a les crides.

 

Des de l'associació s'alerta que, pel que sembla, el Centre manca d'un horari ampli d'urgències, la qual cosa obliga els veïns de la població a traslladar-se a Catarroja, i saturar per tant aquest centre a més del risc que suposa traslladar a malalts d'una localitat a una altra pel context de l'expansió de la COVID en el qual vivim.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimecres, 26 Agost 2020 11:57