L'Ajuntament de Massanassa es bolca amb la volta al col·le

Dilluns, 07 Setembre 2020 10:47 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 95 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els centres escolars de Massanassa estan preparats per a iniciar el curs escolar amb les majors garanties possibles de seguretat tant per als alumnes i les famílies com per al professorat. Per a això estan comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament que ha facilitat el material i les instal·lacions que li han sigut sol·licitades.

 

"Des de l'Ajuntament estem col·laborant amb els centres educatius per a ajudar en aquest atípic inici de curs amb moltes més accions de les que realitzem anualment com a inversions i millores en els centres educatius, i en les quals enguany cal destacar l'adequació d'espais municipals per a impartir classes i descongestionar els col·legis i l'increment de la desinfecció" explica l'alcalde Paco Comes Monmeneu, qui a més agraeix "la implicació i dedicació dels equips directius i de tot el professorat".

 

Tots els centres s'han esforçat i en aquests moments es compleix al 100% la normativa sanitària indicada per la Conselleria. Els espais estaran degudament senyalitzats i es mantindrà la distància de seguretat entre els alumnes. L'Ajuntament té previst triplicar la neteja i desinfecció dels centres, tant les aules com els espais comuns.

 

Es mantenen els horaris d'entrada i eixida però aquestes seran escalonades i comptaran amb personal municipal de control. Quant al professorat s'augmenta el seu número, tots els grups tindran el seu tutor i existirà la figura de la coordinadora COVID19 que serà la persona responsable en cada centre a la qual poder dirigir-se per qualsevol circumstància.

 

Per part de l'Ajuntament s'ha habilitat el pis superior de l'Alqueria de Sòria per a acomodar quatre aules de 6é curs de primària procedents del Col·legi Públic Lluís Vives amb la finalitat de descongestionar aquest centre; també s'habilita l'espai de jocs esportius annex, degudament barrat i senyalitzat, com a pati d'esbarjo per als alumnes. En el Col·legi Infantil Ausiàs March, l'Ajuntament ha remodelat la zona de jocs amb la instal·lació d'ombra i canvi en els banys.

 

Respecte a l'Escola Permanent d'Adults està previst que s'impartisquen a les aules de l'edifici Multiús situat al carrer Gregorio Mayans. També, l'Ajuntament ha facilitat temporalment un local, en l'Edifici Sociocultural, a l'Associació de Mares i Pares dels Col·legis Lluís Vives i Ausiàs March perquè gestionen el repartiment de llibres a les famílies.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 07 Setembre 2020 10:48