Massanassa incrementa els treballs de desinfecció en la via pública

Dimecres, 16 Setembre 2020 10:34 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 61 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa continua incrementant els protocols de neteja i desinfecció en la localitat. Cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge, entre les 8 i les 10 del matí, dos equips de la Brigada d'Obres Municipal procedeixen a desinfectar els parcs infantils, zones de jocs i mobiliari urbà, així com els llocs més transitats pels veïns i veïnes com les parades d'autobús, l'estació de RENFE, l'ambulatori, les farmàcies, la residència de la Tercera Edat i les zones comercials.

 

A més amb l'inici del curs, la neteja i desinfecció, s'ha augmentat en les entrades dels centres escolars. L'alcalde de la localitat, Paco Comes Monmeneu ha explicat que "al costat de la neteja de les entrades, també hem condicionat i senyalitzat els accessos per a donar més tranquil·litat a les famílies i assegurar un inici de curs segur. A més des de l'Ajuntament també hem reforçat la neteja i desinfecció dels col·legis".

 

Complementàriament a aquestes mesures, des de l'Ajuntament es recorda la implicació dels veïns i veïnes quant a mantenir constantment actituds proactives en l'àmbit sanitari anti-COVID, com són l'ús de màscara, el distanciament social i la higiene de mans.

 

D'altra banda, cap també destacar els treballs de la Brigada d'Obres Municipal en l'adequació de la senyalització horitzontal en tota la localitat, la neteja d'embornals per a preparar-los per a les pluges tardorenques, així com a fer obres de manteniment de voreres i enllumenat.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimecres, 16 Setembre 2020 10:36