Massanassa crea la galeria empresarial amb més de trenta empreses

Dilluns, 05 Octubre 2020 09:50 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 59 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Massanassa ha posat en marxa la galeria empresarial del municipi de manera virtual. Des de l'inici del projecte, fa aproximadament un mes, s'han sumat una trentena d'empreses, esperant que la xifra augmente en les pròximes setmanes.

 

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu ha explicat que l'objectiu d'aquesta galeria comercial "és crear sinergies entre les empreses i persones autònomes de Massanassa amb l'Agència de Desenvolupament Local, a més de promocionar el comerç local i les empreses de serveis del municipi per a incentivar les compres de proximitat".

 

La galeria s'està implementant en el portal http://massanassa.galeriaempresarial.es/ en el qual es pretén conjuminar a totes les empreses de la localitat amb un doble objectiu. D'una banda, promocionar el comerç i l'economia local i, per un altre, crear un canal de comunicació directe entre l'Agència de Desenvolupament Local i el teixit empresarial, que podrà rebre informació directa de cursos, convocatòries i ajudes.

 

Per a aquesta difusió s'han generat una sèrie de materials gràfics i de captació de dades que s'estan entregant als diferents negocis de Massanassa a través d'una campanya a peu de carrer en la qual intervé el personal de l'Agència de Desenvolupament Local.

 

Aquesta campanya s'està complementant amb la constant informació a través dels mitjans digitals de l'ajuntament, com són la pàgina web, whatsapp i xarxes socials, en els quals les persones que posseeixen negocis a Massanassa podran trobar la fitxa d'inscripció a la galeria.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 05 Octubre 2020 09:52