El director general de l'Institut Valencià de la Joventut visita Massanassa

Dimarts, 13 Octubre 2020 09:33 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 43 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu, s'ha reunit amb el director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) Jesús Martí Nadal, responsable de les polítiques de Joventut a la Comunitat Valenciana. En la sessió de treball, per a explicar l'"Estratègia Valenciana de Joventut" i el seu desenvolupament a l'àmbit local, també han participat l'equip de govern i equip tècnic de l'àrea de Joventut.

 

La visita del director de l'IVAJ a Massanassa ha servit per a donar a conéixer les diferents propostes que des de la Generalitat Valenciana ofereixen per a l'àmbit local. A més, ha volgut expressar la seua satisfacció per l'aprovació a l'últim ple municipal de la Declaració d'Oci Educatiu i per tant el compromís de Massanassa amb la promoció d'activitats dirigides a la població adolescent i jove.

 

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu ha manifestat "la bona sintonia i les sinergies generades amb l'IVAJ en matèria de joventut a Massanassa" a més de valorar "l'aprovació en l'últim ple municipal de la Declaració d'Oci Educatiu i per tant el compromís de Massanassa amb la promoció d'activitats dirigides a la població adolescent i jove". Per part seua, el director de l'IVAJ, Jesús Martí Nadal, ha agraït la invitació realitzada des de Massanassa per a conéixer de primera mà el projecte de la Regidoria de Joventut.

 

En la reunió s'han tractat projectes que s'han iniciat a Massanassa com la tramitació del Conveni amb l'IVAJ per a l'expedició del Carnet Jove en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ), la represa del programa JOOP (Jove Oportunitat), la contractació d'un nou Tècnic de Joventut o la posada en marxa divendres que ve 16 d'Octubre del Primer Fòrum Jove Massanassa com a espai de trobada amb el conjunt de joves del poble per a saber i conéixer la seua opinió amb relació a les propostes municipals dirigides a la joventut, generar noves idees i projectes, i fomentar la participació juvenil en el disseny i la posada en marxa d'iniciatives. Finalment s'ha realitzat una visita en l'Espai Jove i en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ).

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 13 Octubre 2020 09:36