L'Ajuntament de Massanassa posa en marxa la passarel·la de pagament

Dilluns, 19 Octubre 2020 11:51 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 78 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa avança en la implantació de l'administració electrònica amb la passarel·la bancària, una nova utilitat implementada en la pàgina web per a facilitar els tràmits amb l'ajuntament als veïns i veïnes.

 

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu, explica que "hem detectat que moltes persones usuàries de serveis municipals, tallers o activitats, ja estan habituades a realitzar les seues compres per internet, i en aquest punt, l'Ajuntament també havia d'oferir aquesta possibilitat per a evitar acudir a les sucursals bancàries o tindre la limitació dels horaris".

 

Amb la passarel·la bancària les persones usuàries dels serveis municipals podran realitzar tots els tràmits de matriculació sense moure's de la seua casa, per exemple. L'Ajuntament podrà facilitar des de la pàgina web tot el necessari per a realitzar tots els tràmits, i amb la passarel·la bancària, fins i tot realitzar l'abonament amb targeta de crèdit o dèbit de qualsevol entitat, evitant desplaçaments als veïns i veïnes. Aquest sistema serà també aplicable a la resta d'activitats de l'Ajuntament. Després de la gestió administrativa les persones usuàries podran descarregar-se el justificant en PDF.

 

La passarel·la bancària la proveirà l'entitat Caixa Popular que ve col·laborant des de fa anys amb l'Ajuntament de Massanassa i compta amb unes facilitats i horaris que han sigut considerats avantatjosos per als veïns de Massanassa.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 19 Octubre 2020 11:52