L'Ajuntament presenta Reforça Massanassa, la nova imatge de l'ADL

Dimecres, 04 Novembre 2020 11:49 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 64 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha presentat la nova imatge de la seua Agència de Desenvolupament Local i Innovació, que passa a denominar-se Reforça Massanassa, amb l'assistència de l'alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu, i la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí.

 

En el reduït acte, celebrat divendres passat 30 d'octubre, es van presentar les línies de treball del pròxim any i els projectes que ja es troben en marxa. Entre les accions exposades destaquen la creació del portal d'ocupació local massanassa.portalemp.com; i la galeria d'empreses de Massanassa, que ja ha sumat més de 60 inscripcions.

 

La nova identitat respon al mateix nom de les ajudes gestionades durant la crisi sanitària de la COVID-19. Unes ajudes que han suposat una injecció econòmica de 227.600 euros a les empreses de la localitat i de les quals s'han beneficiat en un 85,44% persones autònomes individuals.a Segons explica l'alcalde de la localitat, Paco Comes Monmeneu, "Reforça Massanassa s'ha convertit en una marca recognoscible per a la ciutadania en temes d'ocupació i reactivació comercial i econòmica després de la primera ona de la pandèmia. La intenció de l'Ajuntament és continuar ajudant al teixit productiu i fomentar l'ocupació a Massanassa a través de l'Agència de Desenvolupament Local".

 

En aquest sentit, l'ajuntament continua apostant per les ajudes al foment del treball autònom i a la contractació de persones desocupades de Massanassa, la qual cosa constitueix una de les línies principals de l'agència.

 

La creació d'aquesta imatge corporativa respon a la necessitat que la població i empreses locals identifiquen les àrees de treball de l'agència i en quina mesura podran interactuar amb ella per a rebre diferents serveis. Reforça Massanassa treballarà en les àrees d'ocupació, empresa i formació implementant diferents projectes i sempre sota un prisma d'innovació dins de l'administració local.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

 

Modificat el Dimecres, 04 Novembre 2020 11:50