Massanassa protegeix a la infància a través d'un protocol

Divendres, 20 Novembre 2020 10:19 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 33 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa, coincidint amb la 31a celebració de l'aprovació de la convenció dels drets de la infància, ha aprovat el Protocol de l'acció protectora en infància i adolescència en situació de risc, a fi d'establir les directrius i línies d'actuació comunes que guien a tot el personal tècnic implicat en la regulació i l'abordatge de les possibles situacions de risc de les i els menors que resideixen en el municipi.

 

Segons explica l'alcalde Paco Comes Monmeneu "es tracta d'una acció més que des de l'Ajuntament duem a terme des de tots els àmbits, i en col·laboració amb altres administracions, en defensa del benestar dels xiquets i xiquetes i joves del municipi".

 

El protocol estableix un especial deure de col·laboració i corresponsabilitat entre les diferents Administracions Públiques, especialment entre els àmbits educatiu, sanitari, policial i de serveis socials. Establint la intervenció amb els menors de manera integral, abastant tots els àmbits, des del context social més pròxim i tenint present sempre en primera instància, l'interés superior dels i les menors.

 

L'Ajuntament de Massanassa, i més en concret el Departament de Benestar Social, en el seu afany per treballar el principi primordial de l'interés superior del menor, estableix la creació del present protocol, amb l'objectiu principal de promoure en tot moment la protecció de la infància i l'adolescència de la població del municipi i aconseguir en tot moment el seu benestar holístic i per tant, el de tots els seus membres.

 

El pròxim 21 de novembre a la vesprada, es realitzarà, a través de la pàgina de Facebook municipal, una activitat online, dirigida a tots els públics, i especialment a la població infantil del municipi, que consistirà en un espectacle de màgia, dut a terme pel mag Dario Piera.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 20 Novembre 2020 10:20