Massanassa inicia les obres de renovació del col·lector de la Font Cabilda

Dilluns, 30 Novembre 2020 10:58 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 139 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha iniciat les obres d'execució de la renovació del col·lector del carrer Font Cabilda de la localitat. Les obres tenen un període d'execució de tres mesos "i encara que sabem que qualsevol obra produeix molèsties, sabem que els veïns i veïnes de Massanassa agrairan que renovem i millorem la xarxa de sanejament, una actuació important també des del punt de vista mediambiental" ha explicat l'alcalde de Massanassa, Paco Comes Monmeneu.

 

L'obra consisteix en la col·locació d'una canonada de plàstic Pead SN8 de 800mm de diàmetre sobre una solera de formigó sobre l'eix de la calçada. A més es prolongaran les escomeses existents, es construiran set pous de registre i la connexió al sanejament general que transcorre pel carrer Sant Joan.

 

Durant les obres, es permetrà l'accés rodat al veïnat pel carrer Font Cabilda o pel carrer Sant Joan, que passa a ser de doble sentit durant l'execució de les obres. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Canalitzacions i Enderrocaments de la Safor S.L. per un import de 116.046,26 euros que seran sufragats amb fons municipals i posteriorment reintegrats amb fons de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 30 Novembre 2020 10:59