La Unitat Militar d'Emergències desinfecta la Residència de Massanassa

Divendres, 08 Gener 2021 11:26 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 75 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'UME (Unitat Militar d'Emergències) es troba a Massanassa col·laborant amb els treballs de desinfecció de la Residència de la Tercera Edat. L'operatiu inclou 20 homes i dones de la UME, al comandament del capità Michel, i diversos vehicles i equips sanitaris i de desinfecció.

 

Cal recordar, com ha explicat l'alcalde de Massanassa Paco Comes Monmemeu en un vídeocomunicat que “des del dia 21 de desembre la conselleria de Sanitat ha intervingut la residència per un brot amb un màxim de 110 persones positives” al que ha afegit que “vull donar molt d'ànim a les persones afectades així com a les seues famílies, i un agraïment especial al personal de la residència i de l'Hospital La Fe que estan atenent els residents, així com les condolences a les famílies que han perdut als seus éssers estimats”.

 

Així mateix, l'alcalde ha recordat que Massanassa està confinada perimetralment al costat de Benetússer, Sedaví, Alfafar i LLoc Nou de la Corona com un únic nucli poblacional, incloent les zones comercials pel que sol·licita a la població “la màxima responsabilitat individual” en el compliment de la normativa. “Sabem que és un nou revés per a l'economia local, per als autònoms i l'hostaleria, però les dades de contagi a la Comunitat Valenciana estan molt alts i hem d'evitar la propagació per a impedir el col·lapse hospitalari”.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 08 Gener 2021 11:33